Winebee AB

Monter E02:09
Monter E02:09

Info om utställaren

Vi motiveras av att finna välsmakande viner som passar till vardags och fest.

Winebee AB är en vinimportör på den svenska marknaden som arbetar i första hand med de fem klassiska vinproducerande länderna som Tyskland, Frankrike, Spanien, Portugal och Italien. Vår ambition är att presentera små och medelstora vinproducenter från dessa länder.

Vi är ett ungt företag som har målsättningen att erbjuda ett brett sortiment med välsmakande viner till ett skäligt pris.
Vi som driver företaget uppskattar god mat med matchande goda viner. Att hitta kombinationen där mat och vin gifter sig är en upplevelse som man vill uppleva om och om igen. Det är detta som driver oss att hitta viner som passar bra till det som vi äter både till vardags och fest. Det vill vi förmedla med de viner vi har till Er.

Höjdpunkter: Förutom en hel del vita och röda viner vill vi lyfta fram nedanstående händelser.

Champagneprovning av huset Andre Bergére mousserande viner från Epernay. Vi har fem Champagner i skiftande stilar. Prova och upptäck vilken stil du gillar. Kostnad för dessa är 100:-. Kan provas styckvis.

Landskamp! Italien möter Frankrike. För er som inte fick tag på en biljett till föredraget kan prova 6 viner i tre heat. Det provas 2 vita viner och 4 röda viner. Kostnad för denna provning är 60:-. Kan också provas styckvis eller parvis.

Ni är hjärtligt välkomna till monter E02:09.


webbplats