Smaka på Västsverige utökar på Göteborg Vin & Deli

Efter förra årets succé är det nu klart att Smaka på Västsverige utökar sitt deltagande på Göteborg Vin & Deli 2024.

2023 gjorde Smaka på Västsverige premiär på Göteborg Vin & Deli tillsammans med några av sina producenter. Besökarna fick chansen att ta del av ett populärt scenprogram, handla direkt från producenterna, smaka på deras delikatesser i väl komponerad tallrik. För den som ville ha en extra upplevelse serverades även en avsmaksninsmeny vid Chef’s table.

I år utökar man ytan för att ge plats till ännu fler producenter och ett ännu större scenprogram.

– Intresset för mat och dryck fortsätter öka och lokala smaker är såklart inget undantag. Allt fler har ett “jord till bord-tänk” och det känns kul att få fortsätta erbjuda det på Göteborgs stora vinmässa som är mycket mer än bara vin, säger Projektledaren Michelle di Zazzo Hellman.