Från bäver till bubbel på helgens vinmässa

Idag öppnas dörrarna till populära vinmässan Göteborg Vin & Deli på Svenska Mässan. Med ett ännu större fokus på lokalproducerat och med ett utökat samarbete med Smaka på Västsverige, bjuder årets mässa på en smakrik upplevelse med ett omfattande program och över 100 utställare. På mässan kommer besökarna få uppleva en stor variation med bred inspiration i allt från lokala matproducenter till exklusiva vinhus.

 

Göteborg Vin & Deli är en av Sveriges mest uppskattade vinmässor, som varje år lockar tusentals besökare som vill utforska världens viner och delikatesser. På mässan finns fler än 100 utställare med en stor variation av viner, spritdrycker, världens och lokala delikatesser. Årets program innehåller fler än 50 punkter med allt från speedtastings och exklusiva vinprovningar, till ett sceninnehåll med bland annat bäver, löjrom samt exklusiva måltider vid chefs table.

 

Förra året inleddes ett framgångsrikt samarbete med Smaka på Västsverige, som arbetar för att lyfta fram lokal mat och måltidsupplevelser. Succén från förra årets samarbete har inspirerat till att satsa ännu större inför årets mässa, med fler deltagande producenter och ett program som bjuder på ännu fler spännande programpunkter.

 

Det ligger helt rätt i tiden att uppmärksamma lokala producenter både från staden och landsbygden. Det är också ett självklart komplement för besökarna som får en komplett helhet. Besökarna har utöver ett stort vinintresse också ett intresse för god mat men framför allt detta i kombination.