Tävling – bli ansiktet utåt för Göteborg Vin & Deli

Vill du, tillsammans med din kompis, partner, pappa, bror, syster eller någon annan du tycker om, bli ansiktet utåt för Göteborg Vin & Deli?

Tack för alla bidrag! Tävlingen är nu avslutad och vinnarna är kontaktade.

Tävla om att bli ansiktet utåt för Göteborgs största vinmässa, Göteborg Vin & Deli, tillsammans med någon du tycker om. I priset ingår också biljetter till årets mässa där ni har möjlighet att upptäcka viner och delikatesser från i stort sett hela världen, samt en hotellnatt med frukost på Gothia Towers (till ett totalt värde av 990 kr). Vinnarna kommer att fotograferas på Göteborg Vin & Deli fredagen den 26 april mellan kl. 14-17 och bilderna kommer sedan att användas i vår framtida marknadsföring för Göteborg Vin & Deli.

ansiktet utåt

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan, svara på två frågor och bifoga en bild på dig och personen du vill vinna tävlingen tillsammans med.

Tävlingen arrangeras av Göteborg Vin & Deli och avslutas den 2 mars 2019, då tre vinnarpar kommer att utses. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Svenska Mässan, Gothia Towers och Svenska Dryckesmässor som står bakom Göteborg Vin & Deli. Juryn kommer att utse vinnare utifrån motivering och val av bild. Vinnarna kommer att kontaktas via mail när tävlingen är avslutad och de presenteras på vår hemsida.

Du och personen du tävlar med måste vara minst 20 år fyllda. Ni kommer att fotograferas i olika konstellationer tillsammans med 4 andra personer som också har vunnit tävlingen.

Eventuell resekostnad till och från Göteborg och mässan bekostas av vinnarna. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Era uppgifter kommer endast att användas i samband med tävlingen och du har rätt att välja att ta bort dem och återta ditt samtycke till att de används till tävlingen. Ta del av vår integritetspolicy här.

Kontrakt med villkor skrivs på innan fotograferingstillfället.

Lycka till!