Viktig information gällande Göteborg Vin & Deli

Uppdaterat den 8 oktober

Återbetalning

Nu är alla återbetalningar för Göteborg Vin & Deli genomförda. Du som köpt biljetter ska ha fått tillbaka pengarna för ditt köp. Saknar du din återbetalning, kontakta tickets@svenskamassan.se.

*exkl. serviceavgift á 20 kr per biljett. Obs, återbetalning gäller ej bjudkoder/fribiljetter.


Uppdaterat den 17 augusti

Läget för Göteborg Vin & Deli

Sedan den 12 mars 2020 gäller att allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 deltagare inte får hållas i Sverige. Regeringen tog den 27 mars beslut, på rekommendation av Folkhälsomyndigheten, att ytterligare begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från och med söndag den 29 mars. Beslutet, som gäller tills vidare, innebär att den tillåtna gränsen för antalet deltagare sänks från 500 till 50 personer. Svenska Mässan Gothia Towers agerar självklart i enlighet med detta beslut i samtliga avseenden det påverkar vår verksamhet.

Coronaviruset har fått konsekvenser i en utsträckning som få kunnat föreställa sig. Vår förhoppning var länge att kunna arrangera Göteborg Vin & Deli 2020 som planerat, men utifrån rådande omständigheter samt Folkhälsomyndighetens senaste riktlinjer ser vi inte att det är möjligt att genomföra mässan på ett säkert sätt.  

Ett tungt beslut att fatta – men hälsa och säkerhet för er besökare, våra utställare och medarbetare går före allt annat. 

Alla utställare och biljettköpare har fått information via mail 17 augusti till den e-postadress som angivits vid köp. (OBS! Glöm inte titta i skräpposten.) Har du köpt biljett/biljetter så kommer de att avbokas och du kommer att få återbetalt biljettavgiften* samt eventuella dryckeskuponger och andra biljettpaket* om det är bokat.

Vi ber om din förståelse för att återbetalningar kan komma att ta tid. Du kommer att få information via mail när alla utbetalningar är gjorda.

Har du bytt betalkort efter att ditt köp genomfördes? Kontakta din bank så hjälper de dig.

Har du bytt e-postadress efter att ditt köp genomfördes? Kontakta oss via formuläret på vår kontaktsida och uppge din gamla respektive nya e-postadress.

Nu laddar vi om inför Göteborg Vin & Deli 2021 och återkommer med ett nytt datum så fort som möjligt.


Läs mer om vad vi på Svenska Mässan Gothia Towers
gör för att du ska känna dig trygg när du besöker oss.

Läs mer